Maso všech zvířat je přece stejné
Vyjádřete svůj názor
Anketa
Snědli byste psí/kočičí maso?
Reklama
Jsme na Facebooku

Netradiční zvířata na talíři - Podmínky pro užívání

Svým přístupem na „Netradiční zvířata na talíři“ souhlasíte s následujícími podmínkami. Pokud nesouhlasíte, neprodleně opusťte „Netradiční zvířata na talíři“, nevstupujte na něj a nepoužívejte jej. Vyhrazujeme si právo tyto podmínky kdykoliv změnit a učiníme vše potřebné pro to, abychom vás o této změně informovali. Přesto je rozumné tyto podmínky průběžně sledovat vzhledem k tomu, že používáním „Netradiční zvířata na talíři“ s nimi souhlasíte.

Naše fóra beží na systému phpBB, což je řešení internetového fóra, které je vydané pod licencí „General Public License“ a které je možno stáhnout z www.phpbb.com. phpBB software pouze zprostředkovává internetové diskuze. Pro další informace o phpBB navštivte: http://www.phpbb.com/.

Zavazujete se nepřispívat na fórum pohoršujícím, hanlivým, nevhodným, vulgárním nebo jiným materiálem, který by mohl porušovat platné zákony ve vaší zemi, zákony v zemi, kde sídlí „Netradiční zvířata na talíři“, nebo platné mezinárodní právo. Tato činnost může vést k okamžitému a trvalému vykázání z fóra a/nebo upozornění vašeho poskytovatele internetových služeb (ISP) na vaši činnost, pokud bude uznáno za nutné. IP adresy všech příspěvků jsou ukládány pro případné uplatnění těchto opatření. Souhlasíte s tím, že „Netradiční zvířata na talíři“ má právo odstranit, upravit, přesunout nebo uzamknout jakékoliv téma nebo příspěvek, pokud to bude považovat za nutné. Jako uživatel souhlasíte se všemi údaji uloženými v databázi. Uzivatele jez jsou citlivi ci psychicky labilni prosime, aby zvazili vstup do tohoto fora. Provozoval nenese zadnou odpovednost za pripadne zhorseni zdravotniho stavu, nebo psychickou ujmu. Uzivatel souhlasi se zasilanim informacnich zprav z fora a od jeho partneru z jejichz odberu se muze odhlasit. Vstup do fora je pouze na vlastni nebezpeci, administratori fora nejsou povinni resit pripadne nazorove a jine konflikty mezi ucastniky fora.


Zpět na přihlašovací formulář

cron